Om Oss

om-oss

Aros Hyresmaskiner AB startades 1990 för att förse den lokala marknaden med byggmaskiner till rätt pris med mottot ’’vi har en lösning på allt! ’’. Vi strävar efter att alltid ge god service och att sätta kunden i centrum.

Aros Hyresmaskiner AB expanderade och etablerade sig 1998 i Stockholm. Sedan 2006 drivs Aros Hyresmaskiner AB av John Rynler och är ett växande företag med stor framtidstro. Företaget är privatägt av grundarna Erik och Ewa Sundström, Agneta Lilja och Ted Eriksson.

Vår affärsidé är fortfarande densamma, men under årens lopp har vi utökat vårt sortiment. Idag kan vi försörja hela arbetsplatser med el, värme, bodar och utrustning, oavsett arbetsplatsens storlek. Detta brukar vi kalla den tillfälliga fabriken. Dessutom levererar vi flertalet olika tjänster som inte har med maskinuthyrning att göra.

Personalen består av ett 40-tal äldre och yngre, välutbildade, erfarna och duktiga medarbetare. Vår styrka är att vi löser alla problem med hjälp av vår unika personal som har djup specialistkunskap samtidigt som den är mångsidig och tänker innovativt för att hitta den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen.

Hos oss finner du snickare, rörmokare, elektriker, smeder, maskinreparatörer m.m. Det innebär att vi kan erbjuda en helhetslösning och hjälpa dig med många problem som uppstår på en arbetsplats – även om det inte har direkt med maskinuthyrning att göra.

Du kan alltid vända dig till oss i alla lägen för att få råd och hjälp. Med oss blir det omöjliga möjligt – vi har helhetslösningen som passar dig.