Uthyrare till Sollentuna

Vi söker en Uthyrare till vår depå i Sollentuna

Vilka är Aros?

Aros Hyresmaskiner AB startades 1990 i Västerås för att förse den lokala marknaden med byggmaskiner. Bolaget erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar för byggarbetsplatser.

Aros hyresmaskiner har nyligen slagits samman med Stål & Hyr Group som nu tillsammans kan erbjuda ett brett produktutbud via totalt tjugosju depåer. Stål & Hyr Group ingår i finska Renta Group och koncernen har totalt över 350 anställda i Sverige, Norge och Finland med en omsättning 2018 på mer än 1600 mkr på årsbasis.

Sollentuna depån arbetar idag till största delen med projektstyrda arbeten vilket innebär att vi lever i och med våra kunders projekt under hela projekttiden. Arbetet och försäljningen sker oftast direkt mot byggarbetsplatsen och innehåller nästan alltid tjänster såsom montage, demontage, drift, underhåll och service.

 

Vad söker vi?

Vi söker nu en serviceinriktad uthyrare till vår depå i Sollentuna med tekniska kunskaper, ordningssinne och administrativa kunskaper. En person som har ett tekniskt intresse för maskiner och utrustning inom bygg och anläggning, med glatt humör, som har driv och uthållighet, är bra på att lösa problem, som gillar utveckling och att leverera kvalitet samt god service.

En tjänst hos oss som uthyrare innebär bl a att du ansvarar för att ta emot kunder på vår depå och via telefon på bästa sätt, du lägger upp nya kunder och projekt i våra system, tar emot order och skapar avtal, prissätter och samordnar leveranser. Du är rådgivare till kunder om maskiner och utrustning, tar emot returer från kunder, koordinerar transporter och är kontaktperson för vissa projekt, gör inköp och handhar administration kring detta. Du jobbar nära dina övriga kollegor då vi är ett tätt sammansvetsat gäng. Arbetet är varierande och vi stöttar varandra och kollegorna på andra depåer i företaget.

Tjänsten hos oss som uthyrare är en heltidstjänst med fasta arbetstider måndag till fredag mellan kl. 07:00 – 16:00

 

Vem är det vi söker?

Vi söker någon som är glad och positiv, socialt utåtriktad och lösningsorienterad, som klarar av ett högt tempo. En person med ordningssinne och administrativ ådra. Vår nya kollega kan och gillar att arbeta självständigt, men är lika bra på att samarbeta med andra. Personen är en ödmjuk och prestigelös lagspelare som tar ansvar och initiativ, har en god förmåga att prioritera och som alltid har kundens bästa i fokus! Vidare är vår nya kollega noggrann och levererar resultat med högsta kvalitet.  Säkerhet är viktigt för vår nya kollega, både vad gäller personen själv och dennes kollegor. Vår nya kollega arbetar alltid enligt gällande lagar och föreskrifter, är ödmjuk och har en hög arbetsmoral.

Vi tror att vår nya kollega i grunden har en gymnasieutbildning och erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen. Tidigare erfarenhet från maskinuthyrning är starkt meriterande. God svenska i både tal och skrift är ett krav. Att behärska engelska i tal och skrift likaså. Truckkort och flera språk är meriterande.

 

Varaktighet
Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidareanställning. Tillträde snarast.

Lön

Fast lön. Önskad lönenivå anges i ansökan.

Kontaktperson

Om du vill ha ytterligare information ringer du till Britt Eriksson på tfn 076-948 52 20

Ansökan

Via formuläret nedan eller maila direkt till britt.eriksson@aroshyresmaskiner.se

 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Jag söker tjänsten som

Några rader om dig själv

Bifoga CV som PDF