Jobba hos oss

banner1

Vi växer så det knakar och söker nu fler personer i vårt team.
Vi finns på fyra orter: Västerås, Enköping, Bålsta och Sollentuna.

Har du arbetat några år som elektriker eller arbetsledare och är sugen på nya utmaningar?

På Aros Hyresmaskiner AB har vi hög kompetens och lång erfarenhet av tillfällig el till byggarbetsplatser. Vi söker nu en serviceinriktad, erfaren och kundorienterad arbetsledare inom el med placering på vår depå i Sollentuna. Som arbetsledare el kommer du dagligen sköta våra administrativa rutiner när det gäller el-projekt samt vara en del av vårt montörsteam. I rollen som arbetsledare ingår bland annat teknisk information till våra kunder samt kontakt med olika energiverk. Du kommer även vara ute i våra projekt och genomföra vissa installationer tillsammans med vårt montörsteam och fungera som bollplank till våra montörer i tekniska frågor. Du ansvarar även för att hålla dig uppdaterad inom el-säkerhetsfrågor och genomförandet av eventuella förändringar inom området.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad elektriker och arbetar som elektriker eller arbetsledare idag och söker nya utmaningar. För att trivas hos oss bör du ha ett genuint intresse för människor och gilla att ge service. Du klarar av högt tempo och att vara handlingskraftig. Du är social utåtriktad och har hög servicenivå och god förmåga att prioritera. Du kan arbeta självständigt men också ha en god förmåga att samarbeta med andra. Vidare har du ett högt säkerhetstänk och arbetar alltid enligt gällande lagar och föreskrifter. Du har allmän behörighet inom lågspänning, god datavana, strukturerad och bra på att planera arbetsdagarna. Lång erfarenhet av el är meriterande. Körkort B och svenska i tal och skrift är ett krav.

För mer information om tjänsten kontakta Beatrice Ekberg, mobilnummer: 070-2325106

Vi anställer löpande och letar alltid efter kompetent personal, ansök genom att skicka mail till Beatrice.ekberg@aroshyresmaskiner.se eller använd formuläret nedan.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Jag söker tjänsten som

Några rader om dig själv

Bifoga CV som PDF